Kako se zaposliti na turističkom kruzeru?

Po prvi put u Sjeveroistočnoj Bosni i šire, zainteresovani će moći da saznaju detalje o tome kakve su mogućnosti zapošljavanja na velikim svjetskim turističkim kruzerima, kako se postaje član posade, koji su uslovi, kako se ovom procesu pristupa, itd.

U drugoj fazi, zaintersovanima će biti ponuđena obuka o tome kako se pristupa intervjuu, kako se generalno obavlja proces selekcije i koja znanja je potrebno imati da bi se dobio ovakakv posao, koji je zasigurno želja mnogih mladih ljudi.

U Centru za promociju cjeloživotnog učenja Erazmo moći ćete pristupiti specijalističkoj edukaciji, koju će držati predstavnici agencija iz Beograda i Skoplja, koji imaju veliko iskustvo u radu i zapošljavanju kadrova za rad na kruzeru. Biće ovo prilika da saznate proceduru, prisustvujete obuci u Tuzli i pri tome uštedite  i vrijeme i novac za odlazak i boravak u sjedištima agencija.

Rad na kruzeru je idealna prilika za mladog čovjeka, pored odlične zarade, pruža vam se prilika da usavršite engleski jezik, upoznate veliki broj ljudi  proputujete najveće svjetske turističke destinacije.

pogledano 910 puta

Kontakt informacije

Gdje se nalazimo

Top