Sa Javom na ti!

Sa Javom na ti - postani programer za tri mjeseca!

Želite se zaposliti kao programer? U našem okruženju postoji nekoliko odličnih firmi koje imaju trend stalnog širenja, a koje zapošljavaju mlade programere. Centar za promociju cjeloživotnog učenja Erazmo pruža jedinstvenu mogućnost savladavanja programskog jezika Java, koji je osnov za dobijanje posla u IT rastućoj industriji.

Postanite Java programer, jer poslodavci čekaju na vas.

Razvili smo napredne koncepte učenja Jave, koji će vam omogućiti da zaronite u dubine ovog moćnog jezika, koji ima nevjerovatnu podršku u open source zajednici. Java je objektno orijentisan programski jezik koji se uči kroz primjere, najbolje prakse i nevjerovatan set alata, koji vam omogućava da isprogramirate praktično sve. Java je zastupljena na svim meridijanima, njene mogućnosti su neograničene i predstavlja osnovu za Android programiranje.

Sto se tice sadrzaja kursa, koncipiran je tako da vam ne treba nikakvo predznanje, krece se od samih osnova programiranja, a zatim prelazite na objektno i funkcionalno programiranje, koje i jeste specificnost Jave i na samom kraju obradjujete Javin GUI, u kojem dizajnirate izgled vase aplikacije.

Java programeri mogu da biraju poslove na tržištu.

Ovaj kurs namijenjen je svima koji se žele baviti poslom programera, zatim onima koji su oduvijek željeli da nauče programiranje, ali nisu imali gdje, kao i onima koji žele da se prekvalifikuju, jer nemaju zaposlenje, ili rade posao koji nije dobro plaćen.

Postanite i vi sa Javom na ti!

Cijena kursa iznosi 450 KM, plaćanje na tri mjesečne rate.

PRIJAVITE SE

pogledano 16813 puta

Medij

Kontakt informacije

Gdje se nalazimo

Top